бул. Хаджи Ненчо Палавеев 66
Копривщица,
България
24.3602919
42.6361225
UserLikes
Име:

СЕМЕЕН ХОТЕЛ - МЕХАНА ЧУЧУРА

Адрес: Копривщица, бул. Хаджи Ненчо Палавеев 66
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.mehana.eu
E-mail: text to image
Отрасъл: Хотелиерски услуги
Дейност:

Хотелиерство

Ключови думи: хотелиерство, хотел механа чучура, почивка, национална кухня, туристически обекти
  • catalog.bg
  • СЕМЕЕН ХОТЕЛ - МЕХАНА ЧУЧУРА

Галерия


СЕМЕЕН ХОТЕЛ - МЕХАНА ЧУЧУРА СЕМЕЕН ХОТЕЛ - МЕХАНА ЧУЧУРА СЕМЕЕН ХОТЕЛ - МЕХАНА ЧУЧУРА


Сподели във Facebook






За нас

Елате в нашите хотели и превърнете своята почивка в приятно развлечение!


Елате в нашия хотел и превърнете своята почивка в приятно развлечение!
Изграден във възрожденски стил, сгушен в сърцето на многовековна Копривщица, огряван от топлото планинско слънце и освежаван от прохладата на гъстите букови и борови гори, недалеч от историческия площад "20-ти Април" семеен хотел-механа "Чучура" предлага на своите гости една неповторима и дългоочаквана почивка. Хотелът разполага с пет двойни стаи със самостоятелен санитарен възел, телевизор и радио.


За Вашата по-активна ваканция хотелът предлага велосипеди под наем, а защо не и среща с природата като изминете пътеки през местности с неповторима по своята хубост природа, щедро даряваща жизнени сили. Районът, със своите природни и културни ресурси, е подходящ за спорт, релакс, културен и екотуризъм, и е гаранция за една приятна и незабравима почивка.


В Копривщица хората свято пазят своите традиции. Съхранени са стари народни занаяти от Възраждането на България. Тук можете да видите изработка на плъсти, кебета, плетени на една кука, рисувани глинени гърненца, дърворезби. Съчетавайки спокойствието на Вашата ваканция с възможността да обогатите културата си, Вие ще почувствате пълно удовлетворение от прекараното време в семеен хотел - механа "Чучура" и неповторимата Копривщица.не и неповторимата Копривщица.

 
Открийте ни в Google+