КОМПЛЕКС ДЮЛГЕРИТЕ КОПРИВЩИЦА

КОМПЛЕКС ДЮЛГЕРИТЕ КОПРИВЩИЦА

ул.Мангър Войвода 30
Копривщица,
България
24.3598068
42.6372749
UserLikes
Име: КОМПЛЕКС ДЮЛГЕРИТЕ КОПРИВЩИЦА
Адрес: Копривщица, ул.Мангър Войвода 30
Телефони: text to imagetext to imagetext to imagetext to image
Уеб сайт: http://www.dyulgerite.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Хотелиерски услуги
Дейност:

Хотелиерство и ресторантьорство.

Ключови думи: мюзик музикален ресторант дюлгерите, дюлгери, къща за гости, къщи за гости, хотел

За нас

ДЮЛГЕРИТЕ е новопостроен комплекс, разположен в централната част на град Копривщица (над Общината). Комплекс Дюлгерите безспорно се откроява и запомня сред множеството предложения за почивка и релакс в региона. Уникалният му облик се определя от факта, че той съчетава традиционната архитектура и възрожденски романтизъм с модерни функционални решения, съвременни удобства и комфорт в интериора. 
Комплексът е съставен от три еднотипни къщи, ситуирани в общ двор с площ 1000 кв.м. Къщите могат да бъдат наети едновременно или индивидуално, според желанията и нуждите на гостите. Всяка къща разполага със самостоятелно парно отопление с локален котел. Специален екип се грижи за чистотата и удобствата на гостите, по време на техния престой. 

Къща 
Първи етаж: дневен тракт – модерно и абсолютно оборудвана кухня, трапезария, хол с мека мебел, плазмен телевизор, DVD система, оборудвано перално помещение, тоалетна. 

Втори етаж: три двойни стаи, всяка със самостоятелен санитарен възел, плазмен телевизор. 


Двор 
Богато озеленен и изрядно поддържан, дворът на комплекс “Дюлгерите” е мечтано място за почивка, игри и разговори. Плодни дръвчета, декоративни храсти и много цветя оформят живописна картина, в която издигат ръст трите великолепни къщи. Ефектно градинско осветление допринася за незабравимата вечерна атмосфера, царяща в комплекса. 
На разположение на всички гости са две барбекюта и автентичен кладенец, а децата могат да се забавляват в специално оформен кът с люлки и пързалки. 





 

Открийте ни в Google+