Комплекс Мапи
Созопол,
България
27.6961748
42.4172628
UserLikes
Име: ВИЛНО СЕЛИЩЕ МАПИ
Адрес: Созопол, Комплекс Мапи
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.vardev.net
E-mail: text to image
Отрасъл: Хотелиерски услуги
Дейност:

Хотелиерство. Вилно селище от пет фамилни къщи

Ключови думи: вилно селище мапи, вилно селище, хотелски комплекс, хотел, хотели



Сподели във Facebook



За нас

ВИЛНО СЕЛИЩЕ МАПИ
ВИЛНО СЕЛИЩЕ МАПИ се намира в центъра залив Каваци на 10 метра от плажа. Разположено е на живописен залив, сред природен резерват, известен със своите пясъчни дюни, редки видове птици и борови гори. Селището се намира на 34 км южно от Бургас и на 6 км от стария град - музей Созопол, в северната част на Странджа планина.

Комплексът разполага с пет къщи за гости модерно оборудвани и съвременно обзаведени с уютни стаи с панорамни тераси, които имат прекрасен изглед към морето и парка. На разположение на гостите са 23 апартамента за 4 човека (две отделни спални), 6 студия (с преход) удобни за 2 - 4 човека и 4 двойни стаи, 10 двойни стаи с възможност за допълнително легло. Всички апартаменти със с
ВИЛНО СЕЛИЩЕ МАПИ
амостоятелен санитарен възел и собствена тераса, разполагат с минибар, телевизор, климатик и безжичен интернет.

Плажът е от естествен златист пясък и широк до 100 м и 3,5 км дълъг. Морето е много спокойно, с кристално чиста тюркоазена вода. Цъфтящите градини, силуетите на високо растящите дървета, златистият и фин пясък и пясъчните дюни създават атмосфера на спокойствие и уют. Безгрижните дни на плажа, подчертаното внимание от екипа на курорта към деца и възрастни, спокойните разходки по крайбрежието са част от мечтаната почивка.

На разположение на гостите е уютен ресторант, открит плувен басейн с детски кът, цветна градина и паркинг.

В комплекса е създадена приятна и спокойна атмосферa.
 


Открийте ни в Google+