• catalog.bg
  • КЪЩИ ЗА ГОСТИ СВЕТИ ГЕОРГИ

Галерия

КЪЩИ ЗА ГОСТИ СВЕТИ ГЕОРГИ КЪЩИ ЗА ГОСТИ СВЕТИ ГЕОРГИ КЪЩИ ЗА ГОСТИ СВЕТИ ГЕОРГИ КЪЩИ ЗА ГОСТИ СВЕТИ ГЕОРГИ КЪЩИ ЗА ГОСТИ СВЕТИ ГЕОРГИ КЪЩИ ЗА ГОСТИ СВЕТИ ГЕОРГИ






Сподели във Facebook





КЪЩИ ЗА ГОСТИ СВЕТИ ГЕОРГИ

кв. Виница, ул. Делфин 3
Варна,
България
27.9881034
43.2464183
UserLikes
Име: КЪЩИ ЗА ГОСТИ СВЕТИ ГЕОРГИ
Адрес: Варна, кв. Виница, ул. Делфин 3
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.saintgeorge-holidays.com/home_bg.htm
E-mail: text to image
Отрасъл: Хотелиерски услуги
Дейност:

Къщи за гости. Яхтинг. Риболов. Конна Езда. Картинг. Лов.

Ключови думи: къщи гости, яхтинг, риболов, конна езда, картинг

За нас

Ако мечтаете за топли слънчеви ласки и свеж морски полъх, луксозна обстановка и уникална атмосфера тогава заповядайте в къщите за гости КЪЩИ ЗА ГОСТИ СВЕТИ ГЕОРГИ.
Тук ще откриете уют, спокойствие и отлични условия за приятен престой, ползотворна почивка и забавна и изпълнена с приключения ваканция. Комплексът от три къщи е чудесна лятна ваканционна дестинация.

Къща Бриз:

Къщата разполага с обширен дневен тракт на две нива, с обособени кътове за хранене и почивка, а тези, които обичат кулинарията, ще се насладят на кухнята от масивно дърво и съвременните вградени уреди. Особенна романтика и уют предава ренесансовият дизайн на вътрешната архитектура, както и голямата камина, изградена от естествени материали.
От дне
КЪЩИ ЗА ГОСТИ СВЕТИ ГЕОРГИ
вната можете да излезете на огромна, потънала в зеленина и цветя тераса с невероятна гледка към морето. На нивото на дневната е разположена едната спалня, а на долното ниво втората спалня.
Двете спални са луксозно обзаведени, климатизирани, със самостоятелни бани с WC.

Къща Зефир:

Къщата е разположена на два етажа. Първият етаж е обширен дневен тракт с обособени кътове за хранене и за почивка, а масивната орехова кухня е обзаведена с най-съвременни уреди. На този етаж има санитарен възел. От дневната можете да излезете на огромна, потънала в зеленина и цветя тераса с незабравима гледка към морето. На втория етаж са просторните спални, с изглед към морето, луксозно обзаведени и климатизирани.
Банята и тоалетът на този е
КЪЩИ ЗА ГОСТИ СВЕТИ ГЕОРГИ
таж са отделени. Тук е и просторната зимната градина, с красиви растителни видове.

Къща Изабела:

Къщата е разположена на два етажа. Първият етаж е обширен дневен тракт с обособени кътове за почивка и хранене, а масивната дъбова кухня е обзаведена с най-съвременни уреди. Впечатляващ елемент от вътрешната архитектура е голямата камина изградена от естествени материали. На този етаж има санитарен възел От дневната можете да излезете на огромна, потънала в зеленина и цветя тераса с незабравима гледка към морето. На втория етаж са просторните спални, луксозно обзаведени и климатизирани.
От едната спалня се открива гледка към морето, а от другата гледка към красива овощна градина. Банята и тоалетът на този етаж са отделени.
 
Открийте ни в Google+